Nutrició infantil

Gran professional referent a la nutrició infantil!!! Ens has ajudat molt amb el Tema intolerància a l’histamina amb menus…gràcies

meritxell guitart

Destacar la seva gran professionalitat,

Destacar la seva gran professionalitat, m’ha ajudat moltíssim a posar ordre en la meva alimentacio i en el procés de pèrdua de pes amb efectivitat, comprensió i paciència. Alba ets un tresor!!

Nuria Quetzal

Programa adelgazamiento consciente per aprimarme abans d’entrar menopausia

Feia molts anys que no feia cap dieta . Quant n’havia fet em cansava de seguida .
Gràcies als 6 mesos que ha durat el curs (adelgazamiento constante) he aprés a menjar saludablement i en cap moment he tingut la sensació d’estar fent dieta . (Gràcies també a l’acompanyament psicològic de la Yaiza Leal i de les meves companyes del curs)
L’Alba amb la seva joventut es una Gran professional .
Soc molt feliç d’haverles conegut .
No dubtaria gens recomenar l’Alba com una bona nutricionista que t’ajuda molt a poder assolir els teus objectius .

Àngels Barea Carol

Pérdida de peso

Estoy muy contenta de a ver encontrado a Alba, he aprendido muchísimo sobre la alimentación, como leer las etiquetas, trucos y consejos para sustituir el azúcar, como sería el método perfecto de un plato, etc.
Yo le expliqué sobre la alimentación que llevaba en mi día a día y cual era mi objetivo, y ella me hizo una valoracion y me realizó un menú personalizado, también me entregó recetas que, por cierto buenísimas y saludables!! Y a partir de ahí me realizó un seguimiento de los resultados y muchos consejos más para ayudarme en mi proceso!!
Gracias alba por tu profesionalidad.

Judith

Alimentació més saludable

Quan vaig començar a visitar a l’Alba no va ser tant pel desig d’aprimar-me si no més aviat elque volia era apendre bons hàbits i portar una alimentació realment saludable.

Havia fet alguna dieta i baixava de pes, però de seguida que tornava a la normalitat, sense restriccions, a poc a poc els tornava a agafar, i tot això tenint en compte que la meva alimentació era bastant saludable i equilibrada, per això no ho entenia.

Amb l’Alba he aconseguit aprimar-me, sobretot cms sense perdre massa muscular, i el més important de tot he iniciat un canvi d’hàbits en la meva alimentació, i en la de tota la família! Tot i que com comentava jo ja portava bastant bona alimentació, he pogut comprovar que cometia molts errors. El millor de tot és que no tinc la sensació d’estar a dieta, perquè el que no volia per res era haver d’estar cada dia de la meva vida pensant “això no que engreixa”.

Maica Moyano Padilla

Treure’m uns quilos de sobre

Feia temps que tenia ganes de trobar-me més bé fent esport ja que portava alguns quilos de més.

Amb l’Alba he anat seguint uns menús equilibrats, recomanacions personalitzades i tallers que hem fet a la consulta que m’han servit molt i ara em sento molt millor! Ho recomano molt, gràcies Alba!

Marc

augment de pes

jo porto molts anys intentant augmentar de pes però em resultava impossible. Menjava molt pero no conseguia engreixar-me.

Vaig decidir consultar a un professional i en aquest cas, l’Alba va començar a donarme pautes que s’adaptaven a la meva forma de vida. Així doncs, vaig començar la meva dieta amb pautes molt fàcils a seguir per part de l’Alba i que s’adaptavem 100% a la meva rutina. En qüestió de 1 mes i mig vaig conseguir passar de 46 kg a 50kg. Avui dia, després de 2 mesos i mig em trobo en el pes de 52,50kg, una xifra que mai hagués pensat arribar i ha sigut gràcies a la professionalitat i la bona atenció per part de l’Alba. Lo millor de tot és que  m’he sentit preopietària del meu canvi, no es tracta nomès de seguir una dieta/pautes, sinó que he canviat estils de vida que m’han ajudat a arribar al meu objectiu. La meva opinió és que molts gent es pot pensar que anar al nutricionista et donaran aliments que difícils de trobar o que no consumim habitualment, et farà una dieta molt difícil i avorrida de seguir però la realitat es que ella ho fa de la forma mes fàcil, sencilla, cómode i amb resultats increibles.    Moltes gràcies per ajudar-me a aconseguir un dels meus objectius amb comprensió i carinyo

Gemma Matamala Guerrero
Strong Testimonials form submission spinner.

Required

Nom complert
Quin era el teu objectiu?