“Sóc una apassionada de la nutrició i la cuina.  Per aquest motiu vull ensenyar-te a gaudir del menjar d’una forma saludable.”

Com treballo?

Enfoco sempre les consultes a l’educació nutricional. El meu objectiu és ajudar-te i acompanyar-te a aconseguir els teus objectius, fomentant una alimentació saludable i sostenible que s’adapti a tu i prioritzant sempre la teva salut. Per això, és important fomentar un canvi d’hàbits saludables que acabin  formant part del teu estil de vida.

Per aconseguir-ho, cal valorar i trobar el mètode que més s’adapti a tu. Així doncs, ofereixo menús, receptes i plans d’alimentació totalment personalitzats, juntament amb tallers a la consulta per a potenciar l’educació nutricional i l’empoderament del pacient.

La meva formació

Actualment estic treballant com a dietista nutricionista a l’Hospital Althaia de Manresa i a la Fundació SHE.  

He finalitzat un màster oficial a l’Hospital Clínic (Innovació i Emprenedoria en Nutrició, Malalties cròniques i Envelliment saludable). També he realitzat diversos cursos d’especialització com el d’obesitat i de nutrició esportiva per l’ICNS i un d’immunonutrició per la International Society for Immunonutrition , el qual m’ha permès aprofundir en la relació de l’alimentació i el sistema immunitari. 

He col·laborat com a Project Manager del projecte Food4Health Muscle Cancer a l’IDIBELL i  amb la fundació Alícia realitzant tallers per a nens, gent gran… A més a més, juntament amb psicòlogues oferim un programa grupal de pèrdua de pes. Si estàs interessada saber més sobre aquesta programa clica al següent enllaç o contacta’m.

Col·legiada al Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya (Nº 1682).